Mig & Madrid

Hvad er det der får én til at pakke tasken, forlade familie og venner, og skifte de trygge rammer i lille Odense ud med mægtige Madrid? Uden at det skyldes en uddannelse, et decideret job eller sproglige kompetencer.

Svaret er enkelt: Kærlighed og eventyrlyst

Skæbnen ville at jeg mødte min spanske kæreste mens vi begge boede i Cardiff i 2012. Og efter et års tid som wannabe-walisere, gik turen et år til Danmark, hvor hun lærte nyttige ord som rugbrød og romkugler.

Men eventyrlysten trak i mig, og da kæresten fik tilbudt et job i hendes hjemby Madrid, var jeg også klar på nye udfordringer. Jeg er blevet afhængig af at rejse og af at føle mig på udebane. Jeg lever for de der små øjeblikke hvor man tænker - hvordan endte jeg lige her? De episoder hvor det hele går op i en højere enhed af mennesker og oplevelser i uvante omgivelser. Kodak moments om man vil.

Samtidig føler jeg at Madrid er et det perfekte udgangspunkt for min drøm om at skrive og prøve storbylivet.


InterRail, 2009
Lidt om mig:

- Jeg er 36 og bor sammen med min kæreste Noemí

- Efter at have arbejdet som grafiker, pædagogmedhjælper, nattevagt og kundeservicemedarbejder, samt sælger af designermøbler, spånplader og løbesko - har jeg valgt at gå 'all in' på mine skriveprojekter.

- Jeg har spillet 'oldboys-ishockey' siden jeg var 18, og nåede ialt op på 13 sæsoner med det frygtindgydende motionshold, Odense Yellow Chickens. Håbet er en dag at kunne genoptage en gloværdig karriere i spansk ishockey...


- Som stærk kontrast til ishockeyen har jeg repræsenteret både det danske og walisiske landshold i petanque.


- Jeg elsker at rejse men har endnu til gode at rejse udenfor Europa. Jeg har til gengæld været i et hav af europæiske byer - via alt fra camping til krydstogt og InterRail.


Jeg elsker de lokale og autentiske oplevelser rejser bringer med sig - og som giver minder for livet. At få serveret gedesteg og rødvin til morgenmad i et lille fransk landsbykøkken. At spille petanqueturnering på et stadion midt i Nice. At spille ishockey i Sverige og se landskamp i rugbygale Wales. At drikke sangria i Barcelona, Guinness i Dublin og pastís i Paris... eller at skøjte en tur på Middelhavet..!

Se min online portefølje